logo

Darvan bvba is een jong en dynamisch bedrijf uit Houthulst. Wij zijn gespecialiseerd in tanktransport van AdBlue en Optispray. Maar ook voor kiptransport zit je goed bij Darvan.

Sinds kort is ons nieuw tankstation open!!! Je kunt er terecht voor diesel, super 98, euro 95, AdBlue, gasolie en petroleum. Tijdens de openingsuren kunnen wij u altijd bijstaan en helpen waar nodig. Wilt u een factuur, vraag dan naar onze persoonlijke tankkaart.

Bij ons tankstation is er ook een shop waar u terecht kan voor belegde broodjes, pasta's, ... Meer info op www.darvansshop.be

Daarnaast bieden wij ook nog diverse producten aan zoals kolen, oliën en vetten, alle AdBlue-toebehoren, tanks, gasolie, petroleum... en kun je bij ons ook terecht voor uw tankkeuring.

Driving by Quality

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, gaan wij voortdurend op zoek naar de beste methodes om onze klanten een goede service te bieden. Hierbij proberen wij stipt te leveren, flexibel in te spelen op de wensen van de klant en dit voor een eerlijke en rechtmatige prijs voor beide partijen.

Wagenpark
wagenpark

Driving by people

Darvan bvba is een familiebedrijf, en dat merk je als klant en als medewerker. Wij investeren in onze mensen waarbij vakbekwaamheid en veiligheid centraal staan. Ervaren en goed opgeleide chauffeurs vervoeren elke lading veilig van de producent naar onze klanten in gans België, Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk. 

Wil je meestappen in het verhaal van onze transportfirma? Kijk dan of er lopende vacatures zijn, of kom eens vrijblijvend solliciteren. 

Driving by innovation

Wij werken voortdurend aan de modernisering van ons wagenpark. We onderhouden zelf onze voertuigen in onze eigen werkplaats en blijven zo altijd een stap voor op eventuele problemen.

Kipper
Adblue oplegger

Driving by You

We zetten alles op alles om op de specifieke wensen van onze klanten in te gaan. Wij zoeken naar de beste oplossing en dit voor een eerlijke prijs.