Op ons tankstation kunt u terecht voor volgende producten:

 • Diesel
 • Petroleum
 • Gasolie
 • Gasolie Extra
 • Benzine 98
 • Benzine 95
 • AdBlue
Tankstation

Diesel

U kunt bij ons 24/24 op het terrein tanken als u in het bezit bent van onze tankkaart. Deze kunt u altijd aanvragen tijdens de kantooruren. Maandelijks wordt de rekening opgemaakt, die u dan via domiciliƫring, factuur of contant kan betalen.
Natuurlijk kunt u ook altijd tanken tijdens de openingsuren.
Ook vrachtwagens kunnen bij ons tanken aan een groter debiet.
De diesel is afkomstig van de firma TOTAL en is dus van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen u ook altijd een heel correcte en scherpe prijs aangepast aan de markt.

Petroleum C

Hebt u petroleum type C (specifiek voor Zibro Kamin) nodig voor verwarming, dan kunt u ook bij ons terecht. Breng uw eigen fles/vatje mee en we vullen deze voor u op.
De petroleum is afkomstig van de firma TOTAL en is dus van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen u ook altijd een heel correcte en scherpe prijs aangepast aan de markt.
Petroleum is enkel te verkrijgen tijdens de openingsuren.

Gasolie

Gasolie verwarming - ook stookolie of mazout genoemd - is een voordelige energiebron, zowel voor kantoren als bedrijfsgebouwen. Gasolie wordt ook gebruikt voor oudere motoren en tractoren die niet meer op de openbare weg komen.
De gasolie is afkomstig van de firma TOTAL en is dus van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen u ook altijd een heel correcte en scherpe prijs aangepast aan de markt.
Gasolie is enkel te verkrijgen tijdens de openingsuren.

Gasolie Extra

Gasolie extra is het resultaat van vooruitstrevend zoekwerk, aangepast aan de nieuwste technologieƫn voor centrale verwarming en motoren.
Dankzij de optimale verbranding is deze gasolie uitermate geschikt voor vergassingsbranders (ook wel blauwe vlambranders genoemd), wand- en condensatieketels. Met stookolie extra brengt de sector immers een stookoliekwaliteit op de markt die beantwoordt aan de eisen van bepaalde condensatietechnieken.
Gasolie extra is eveneens de ideale brandstof voor machines of motoren van de nieuwste generatie:
-    landbouwmachines met common-railmotor,
-    mobiele kranen, bulldozers en graafmachines,
-    heftrucks,
-    stroomgroepen.
Breng uw eigen fles/vatje mee en we vullen deze voor u op.
De gasolie Extra is afkomstig van de firma TOTAL en is dus van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen u ook altijd een heel correcte en eerlijke prijs aangepast aan de markt.
Gasolie Extra is enkel te verkrijgen tijdens de openingsuren.

Wat is het verschil tussen gasolie en gasolie extra?

De belangrijkste verschillen tussen deze twee producten bevinden zich in de maximale hoeveelheid zwavel:

 • 1.000 ppm (0,1%) voor gasolie verwarming;
 • 10 ppm (0,001%) voor gasolie verwarming extra.

Gasolie verwarming extra wordt, in tegenstelling tot gasolie verwarming, hoofdzakelijk gebruikt voor andere doeleinden dan verwarming. De fiscale regelgeving schrijft voor dat gasolie verwarming extra wordt gebruikt voor:

 • tractoren en andere machines in de landbouwsectoren
 • mobiele werfmachines
 • niet-mobiele motoren

Voor verwarmingstoepassingen wordt gasolie verwarming extra aangeraden bij gebruik in bepaalde types condensatieketels. Echter niets verhindert om gasolie verwarming extra ook te gebruiken in een laag-temperatuurketel uit milieu-overwegingen omdat deze brandstof bijna geen zwavel bevat; de SO2-emissies (zwaveldioxide) tijdens de verbranding zijn dan ook als het ware onbestaand.