Tanktransport AdBlue en OptiSpray

Wij van de firma Darvan zijn verdeler van OptiSpray en AdBlue (Air1) en leveren het product rechtstreeks van de producent tot bij de klant. Hierdoor zijn we niet enkel flexibel, maar kunnen we ook onze kostprijs drukken, en dit is natuurlijk interessant voor onze klanten. Air1 voldoet op gebied van OptiSpray en AdBlue aan de hoogste industrienormen. 

Voor meer informatie, bezoek onze website www.optispray.be 

U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie of bestellingen.

Tanktransport
Kiptransport

Kiptransport

Onze kippers zijn geschikt voor diverse bulkladingen zoals zand, granulaten, agrarische toepassingen, afval, …. Dankzij de mechanische afsluitbaarheid kan de vrachtwagen flexibel ingezet worden.
Bovendien voldoen de wagens aan alle wettelijke normen en vereisten. Daarnaast hebben wij volgende vergunningen:

  • FCA: FEED CHAIN ALLIANCE is een kwaliteitsborgingssysteem voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunnen wij allerlei granen, soja en andere agrarische bulkladingen vervoeren.
  • Geregistreerd vervoerder van afvalstoffen: hierdoor is het mogelijk om afval te vervoeren volgens de strikte regels die opgenomen zijn in VLAREMA, het Vlaams reglement betreffende het duurzaam beheer van materiaalkringlopen en afvalstoffen.
  • SPW: Service Public de Wallonie, hiermee kunnen we ook afval transporteren in Wallonië
  • NIWO: Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie: vergunning die toelaat om op Nederlandse wegen transporteren.
  • VIHB: Deze vergunning dient voor het vervoeren, inzamelen, verhandelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen in Nederland.

Ons betrouwbaar bedrijf in Houthulst werkt alleen met geschoolde chauffeurs die de nodige ervaring hebben om uw kip-transport tot een goed einde te brengen. Bovendien brengen we graag alle papierwerk in orde en regelen we alles tot in de puntjes. Dit alles voor een eerlijke prijs.